Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Επίσκεψη στη φάρμα Κουκάκη

Την Παρασκευή ξεκινήσαμε όλες οι Γ΄τάξεις του σχολείου μας να πάμε στη φάρμα Κουκάκη. Ξεκινήσαμε στις 8.30 με ένα μεγάλο λεωφορείο να πάμε στο Κιλκίς. Φτάσαμε μετά από αρκετή ώρα. Μόλις κατεβήκαμε , μπήκαμε στη φάρμα και καθίσαμε μέσα σε μία κουζίνα να φάμε. Μετά μας ξενάγησαν στο εργοστάσιο. Μας έδωσαν να φορέσουμε,στα μαλλιά και στα παπούτσια, κάτι σαν σακούλες για να μη βρομίσουμε το εργοστάσιο. Είδαμε μεγάλες δεξαμενές γεμάτες γάλα και κάποιες άλλες που έφτιαχναν κακάο.
Ύστερα πήγαμε μέσα στην αποθήκη και είδαμε πώς φτιάχνονταν τα μπουκάλια γάλατος. Προχωρήσαμε σε ένα τεράστιο διάδρομο που εκεί έφτιαχναν το κακάο και μας έδωσαν από ένα μπουκάλι κακάο. Βγήκαμε από το εργοστάσιο, μπήκαμε στο λεωφορείο και πήγαμε να δούμε τις αγελάδες και τα πρόβατα. Μετά ξεκινήσαμε για το σχολείο. Όταν φτάσαμε, κατεβήκαμε έξω από την είσοδο του Γυμνασίου και εκεί η δασκάλα μας μας μοίρασε κρέμες από τη φάρμα Κουκάκη. Μπήκαμε στο σχολείο μας και φύγαμε για το σπίτι μας. Περάσαμε πολύ ωραία και εύχομαι να μας πάνε κι άλλες τέτοιες εκδρομές που θα μας κερνάνε.
 Κωνσταντίνος









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...