Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Διακρίσεις στη "Δράση ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ"

Την περασμένη χρονιά σε διασχολική συνεργασία με το Π.Π. ΓΕΛ. ΠΑΜΑΚ και τη θεολόγο Αλμπανάκη Ξανθή, καθώς και το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων Θεσσαλονίκης και τη φιλόλογο Κουρτίδου Σοφία ασχοληθήκαμε με το σχέδιο εργασίας της Αγωγής Υγείας με τον τίτλο "Επικοινωνούμε...διαφορετικά" με στόχο να χτίσουμε γέφυρες μεταξύ των τριών σχολείων.
 Η Ανοιχτή Εκπαιδευτική Πρακτική με τίτλο «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ» που κατατέθηκε στην ενότητα «ΛΥΚΕΙΟ» του Διαγωνισμού «Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» ο οποίος διενεργήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης «Συμμετέχω» του έργου «Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων» διακρίθηκε και κατέκτησε την 1η  θέση.  
Κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013 με τα αγαπημένα Τριτάκια μελετήσαμε στο πολιτιστικό πρόγραμμα τους θεούς του Ολύμπου και ετοιμάσαμε  "Το βιβλίο των Θεών"
  H Ανοιχτή Εκπαιδευτική Πρακτική με τίτλο «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ» που κατατέθηκε στην ενότητα «ΔΗΜΟΤΙΚΟ» του Διαγωνισμού «Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» ο οποίος διενεργήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης «Συμμετέχω» του έργου «Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων» διακρίθηκε και κατέκτησε τη 2η  θέση.
Συγχαρητήρια από καρδιάς στους πρωταγωνιστές της Γ2 και Δ1 τάξης και τις εκλεκτές συναδέλφισσες.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και είναι διπλή η χαρά μου που συμμετείχα και εγώ ως μαθήτρια στο πρόγραμμα " Το Βιβλίο των Θεών".Μπράβο, κυρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενίτσα, πολύ συγκινητικό να διαβάζω πάλι μηνύματα δικά σου! Οι πρωτεργάτες του έργου είστε εσείς και σε σας αξίζουν τα συγχαρητήρια!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...