Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Τελετή βράβευσης Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών

Στις 29/10/2015  πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», ο οποίος διενεργήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης «Συμμετέχω» του έργου «Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων» – υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων:
Το έργο «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ» που κατατέθηκε στην ενότητα «ΔΗΜΟΤΙΚΟ» διακρίθηκε και κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα στις συμμετοχές της ενότητας. Στο έργο αυτό συμμετείχαν  οι μαθητές της Γ΄2 τάξης, σχολικού έτους 2012-13.
«ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ» Ετικέτα Βέλτιστης Πρακτικής http://photodentro.edu.gr/oep/r/8532/448




 Τα αγαπημένα Τριτάκια φωτογραφίζονται με την τιμητική πλακέτα.



Το έργο «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ …ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ» που κατατέθηκε στην ενότητα «ΛΥΚΕΙΟ», σε συνεργασία με το σχολείο Κωφών Θεσσαλονίκης και το Π.Π ΓΕΛ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διακρίθηκε και κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα στις συμμετοχές της ενότητας. Στο έργο αυτό συμμετείχαν  οι μαθητές της Δ΄1 τάξης, σχολικού έτους 2014-15.
«ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ …ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ» Ετικέτα Βέλτιστης Πρακτικής  http://photodentro.edu.gr/oep/r/8532/480

Στο έργο «ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΤΡΩΩ» που κατατέθηκε στην ενότητα «ΔΗΜΟΤΙΚΟ» απονέμεται Ανοικτή Ετικέτα Ποιότητας Καλής Πρακτικής. Στο έργο αυτό συμμετείχαν  οι μαθητές της Γ΄1 τάξης, σχολικού έτους 2013-14.
«ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΤΡΩΩ» Ετικέτα Καλής Πρακτικής http://photodentro.edu.gr/oep/r/8532/465
Συγχαρητήρια παιδιά γἶα την  επιτυχία μας!!!

Συγχαρητήρια Επιστολή για τη διάκριση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων από τον Διευθυντή ΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης εδώ...


1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...