Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ηχητική εξερεύνηση της φύσηςhttp://www.naturesoundmap.com/
Το Νature Sound Map δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να εξερευνήσετε ηχητικά τον φυσικό κόσμο. Στο χάρτη θα βρείτε τις ανάλογες επισημάνσεις που περιέχουν ηχογραφήσεις της φύσης. Οι ηχογραφήσεις έχουν προστεθεί από επαγγελματίες ηχολήπτες ενώ μερικές από τις εγγραφές που θα βρείτε διαθέτουν τους ήχους από ένα μόνο ζώο, ήχους της ζούγκλας, ήχους από ένα βάλτο, ήχους μιας καταιγίδας, ή τους ήχους των ωκεανών και των ποταμών.
  
Εφαρμογές στην εκπαίδευση
Στα διάφορα μαθήματα ή peoject ο ηχητικός χάρτης προσφέρει ένα ωραίο τρόπο για τους μαθητές να ακούσουν τους ήχους των ζώων που μαθαίνουν σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ηχογραφήσεις σε συνδυασμό με εικόνες θα μπορούσαν να δώσουν στους μαθητές μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της θεματικής που ασχολείστε
Αναδημοσίευση από   Banner created with MyBannerMaker.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...