Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Η Μεγάλη Εβδομάδα

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι η τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας για την πιο σημαντική ημέρα του Χριστιανικού έτους, που είναι το Πάσχα. Θυμόμαστε τι έκανε ο Ιησούς για να προετοιμαστεί για την Ανάστασή Του.
Είμαστε μάρτυρες στη προδοσία του στο Μυστικό Δείπνο με τους μαθητές Του, στα βασανιστήρια Του, στη σταύρωσή Του και στην ταφή Του. Εμείς υποφέρουμε τη στιγμή του θανάτου Του, όταν ο ουρανός σκοτεινιάζει, το καταπέτασμα του Ναού σχίζεται και η γη σείεται.
Ο Ιησούς προσπάθησε να μας διδάξει να αγαπάμε ο ένας τον άλλο με ταπεινότητα. Τον τιμούμε όλη την Μεγάλη Εβδομάδα σε όλες τις Λειτουργίες καθώς προετοιμαζόμαστε για την Ανάστασή Του.
Αυτή είναι η εβδομάδα που μας θυμίζει ότι η ουσία της πίστης μας είναι ότι ο Ιησούς δίνει τη ζωή Του για να μας σώσει και να μας χαρίσει αιώνια ζωή.

Αφιέρωμα στη Μεγάλη Εβδομάδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...