Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Παρουσίαση του παραμυθιού " Το μυστήριο της Αστερένιας"

Παρουσιάσαμε σήμερα το ομαδικό παραμύθι της τάξης μας που ετοιμάσαμε για  το διαγωνισμό παραμυθιού "μετ΄ εμποδίων"  Κατά το πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα σύνδεσης με το διαδίκτυο και έτσι δεν μπορέσαμε να δείξουμε τι ετοιμάσαμε με τις διάφορες εφαρμογές και μόνο αναφέραμε τι ακριβώς κάναμε.
Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά με την ψηφιακή αφήγηση και όλοι μας χειροκρότησαν. Όμως εξαιτίας και πάλι τεχνικών προβλημάτων και υπέρβασης του χρόνου παρουσίασης, διακόψαμε και παρουσιάσαμε τα τραγούδια που διασκευάσαμε ειδικά για το παραμύθι στο τέλος της εκδήλωσης.
Απογοητευτήκαμε λίγο, αλλά συμφωνήσαμε στο τέλος με αυτά που μας είπε η κυρία Αρβανιτίδου, υπεύθυνος των πολιτιστικών θεμάτων, πως οι ηλεκτρονικοί εγκέφαλοι μερικές φορές αποδεικνύονται ηλεκτρονικά ανεγκέφαλοι.
Έτσι, μας πρότειναν να το παρουσιάσουμε αύριο πάλι και ελπίζουμε να ξεπεραστούν τα προβλήματα.
Δείτε εδώ τι ετοιμάσαμε ψηφιακά για το παραμύθι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...