Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Μiα μέρα χωρίς παπούτσια

    Σήμερα είναι ημέρα χωρίς παπούτσια. Όλοι οι άνθρωποι βγάζουνε τα παπούτσια τους και περπατάνε στους δρόμους ξυπόλυτοι. Αυτό το κάνουν γιατί είναι η μέρα που όλοι υποστηρίζουν τους φτωχούς που δεν έχουν παπούτσια.
Είναι μια ημέρα κατά την οποία βγάζουμε τα παπούτσια μας για να ευαισθητοποιήσουμε τους γύρω μας σχετικά με τη σημασία που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού.
Την ίδια μέρα σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς να φορούν παπούτσια και ενημερώνουν για ποιο λόγο τα παπούτσια είναι σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο.


 Έτσι βγάλαμε τα παπούτσια μας  στην τάξη μας, και κάναμε μάθημα με γυμνά πόδια.Όλοι στο διάλειμμα μας ρωτούσαν γιατί είμασταν ξυπόλυτοι και εμείς τους απαντούσαμε ότι είναι ημέρα χωρίς παπούτσια και τους εξηγούσαμε το λόγο.


    Περάσαμε πολύ ωραία και ήταν μια θαυμάσια ημέρα.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...