Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πολιτιστικός Σύλλογος

    Χθες ήταν Κυριακή και έτσι αποφασίσαμε μαζί με όλη την οικογένειά μου να πάμε  στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου για να δούμε τα παιδιά που θα χορέψουν Παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.
    Όταν φτάσαμε με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη! Συνάντησα 2 φίλες μου τη Φωτεινή και τη Μάρθα. Επειδή η Μάρθα ήταν γραμμένη στο χορευτικό εγώ έπαιξα με τη Φωτεινή έξω σε ένα πάρκινγκ. 
   Κάποια στιγμή μια κυρία ανέβηκε επάνω στη σκηνή με ένα μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει. Πίσω της βρισκόταν τρεις άντρες που έπαιζαν μουσική. Όταν αυτή η κυρία τελείωσε το τραγούδι ανέβηκε στη σκηνή ένας ακόμα άντρα κι αυτός με μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά. Όταν πια τελείωσε να τραγουδάει και ο άντρας βγήκε στη σκηνή το 1ο γκρουπ δηλαδή οι μεγάλοι άντρες και οι γυναίκες που θα χόρευαν. Χόρεψαν 2 παραδοσιακούς χορούς και κατέβηκαν χορεύοντας  από την σκηνή. Στη συνέχεια μπήκε στη σκηνή το 2ο γκρουπ που αποτελούταν από παιδιά ηλικίας περίπου  8-9 ετών. Χόρεψαν και αυτοί 2 χορούς και κατέβηκαν από τη σκηνή. Το τελευταίο γκρουπ  ήταν το 3ο με παιδιά ηλικίας 10-11-12 ετών. Και αυτά χόρεψαν 2 χορούς και αποσύρθηκαν από τη σκηνή.Όλοι χειροκροτήσαμε και τα 3 γκρουπ. 
   Τέλος μια κυρία πέρασε και μοίρασε σε όλα τα τραπέζια λαχεία όμως όχι με ανταμοιβή λεφτά αλλά κάποια πράγματα . Εμείς ήμασταν  και από τους τυχερούς και τύχαμε 4 λαχεία.             
     Φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...