Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Η τάξη μας... εργαστήρι αγγειοπλαστικής

     Σήμερα ήρθε στην τάξη μας η εικαστικός κυρία Κίζου Μαριάννα να μας δείξει τα μυστικά της αγγειοπλαστικής και να μας βοηθήσει να φτιάξουμε τα δικά μας αγγεία.
     Η τάξη μας μεταμορφώθηκε πραγματικά σε εργαστήρι. Λερωθήκαμε, αλλά είχαμε την ευχαρίστηση να δούμε το  άμορφο κομμάτι του πηλού με την προσπάθειά μας, τη βοήθεια της κυρίας Κατερίνας και της κυρίας Ολυμπίας, μητέρες παιδιών της τάξης μας, της κυρίας Αλεξίας, εκπαιδευτικού του σχολείου μας και την καθοδήγηση της κυρίας Μαριάννας να μεταμορφώνεται σε ένα πολύ όμορφο αγγείο.
      Στο επόμενο μάθημα θα χαράξουμε γεωμετρικά σχήματα και θα τα βάψουμε όπως τα αγγεία της γεωμετρικής εποχής.
      Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που μας βοήθησαν και μας έδωσαν τη χαρά να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία μαζί τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...