Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Λέμε όχι στη σχολική βία

Σήμερα είναι η Παγκόσμια ημέρα κατά της βίας στα σχολεία. Σε ένα φύλλο από πηλό γράψαμε"ΌΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ". Στη συνέχεια κάθε παιδί ζωγράφισε ένα σύνθημα για να δείξει ότι είναι κατά της βίας. Μετά η κυρία μας μας έβαλε σε έναν κύκλο τον έναν δίπλα στον άλλο. Πιαστήκαμε χέρι χέρι και κλείσαμε τα μάτια μας. Η κυρία έβαλε ήρεμη μουσική για να σκεφτούμε κάτι καλό που είχε το παιδί που κρατούσαμε στο δεξί μας χέρι. Όταν η μουσική τελείωσε είπαμε αυτά που σκεφτόμασταν. Πολλά παιδιά συγκινήθηκαν. Μετά με ένα επίθετο χαρακτηρίσαμε τον άλλο. 
Αυτό που σκέφτηκε η κυρία μας ήταν πολύ ωραία ιδέα για να καταλάβουμε πως πρέπει να τους αγαπάμε όλους και κανέναν να μην υποτιμάμε.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...