Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Ο κλόουν με γεωμετρικά σχήματα και το πάρτι

      Χθες, την Παρασκευή 15-3-13 ,την 4η περίπου ώρα κατασκευάσαμε ένα κλόουν με γεωμετρικά σχήματα.
     Αρχικά, σε ένα ροζ χαρτόνι σχεδιάσαμε κύκλους για το κεφάλι του. Συνεχίσαμε σχεδιάζοντας σε ένα κίτρινο χαρτόνι τρίγωνα για το καπέλο του και μετά, σε ένα γαλάζιο χαρτόνι ετοιμάσαμε τα χέρια με μικρά τριγωνάκια. Στη συνέχεια, σε ένα γυαλιστερό, κόκκινο χαρτόνι σχεδιάσαμε μεγάλα τρίγωνα για το σώμα του. Κατόπιν, για τα πόδια του, σε ένα μπλε χαρτόνι σχεδιάσαμε επίσης τρίγωνα λίγο πιο μεγάλα από τα χέρια του. Τέλος, τα κόψαμε και τα κολλήσαμε έτσι ώστε να ετοιμάσουμε τον κλόουν. Τον στολίσαμε, με ότι σχέδιο θέλαμε και ήταν έτοιμος!
    Όταν όλοι τον είχαμε τελειώσει, κάναμε ένα μικρό πάρτι και γιορτάσαμε τις αποκριές με πολύ χορό αλλά και παιχνίδι. Η χθεσινή μέρα ήταν φανταστική!1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...