Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές


Οι χιονάνθρωποι ανήκουν στα ...φετίχ των  χριστουγεννιάτικων decor ακόμα κι αν τριγύρω δεν υπάρχει ίχνος χιονιού. 
Χρησιμοποιείστε τους λοιπόν για να στολίσετε το σπίτι σας με τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό. 
Κατασκευάστε έναν χιονάνθρωπο από μερικά ίδια στρογγυλά κουτιά σε ελαφρώς διαφορετικά μεγέθη που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη συσκευασίας και που πάνω σε κάθε ένα θα ζωγραφίσετε κι ένα ξεχωριστό κομμάτι της φιγούρας, ενώ αυτό της κορυφής θα το βάψετε με μπογιά σε σπρέυ  σε ότι χρώμα θέλετε να έχει το καπέλο του χιονάνθρωπου. Αν χρησιμοποιήσετε κουτιά μεγάλου  μεγέθους και τα κολλήσετε μεταξύ τους με κόλλα θα δημιουργήσετε μια ιδιαίτερα πρωτότυπη και εντυπωσιακή κατασκευή που θα στολίσει οποιαδήποτε γωνιά ακουμπισμένη στο πάτωμα. 


 
Με τον ίδιο τρόπο που θα φτιάχνατε έναν χιονάνθρωπο από αληθινό χιόνι κατασκευάστε τον από ένα γυάλινο μπουκαλάκι που θα γεμίσετε με αλάτι. ...Φορέστε του κασκόλ, γυαλιά, καπέλο και κολλήστε του κουμπιά, ματάκια και στόμα φτιαγμένα όλα είτε από ύφασμα είτε από απλό χαρτί περιτυλίγματος. 
 
Ακόμη,ντύστε ένα οποιοδήποτε  βάζο ή γυάλα μ΄ένα ένα μάλλινο λευκό  κομμάτι που μπορεί ανάλογα με το μέγεθός τους να είναι ένα γάντι, μια κάλτσα ή ένα κομμάτι από πουλόβερ και με ύφασμα, χαρτί ή κουμπιά κάντε το να μοιάζει σαν το πρόσωπο του χιονάνθρωπου ή δημιουργήστε τους χιονανθρώπους σας από κουβάρια λευκής κλωστής, σπάγγου ή νήματος  που θα κολλήσετε μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας επιπρόσθετα μερικά κουμπιά ή χάντρες. 

Πηγή: Σουλούπωσέ το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...