Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Νομισματικό μουσείο

Το Nομισματικό Mουσείο έχει έδρα την Aθήνα. Tο Nομισματικό Mουσείο Aθηνών είναι από τα ελάχιστα του είδους του στον κόσμο και το μοναδικό στον ελλαδικό χώρο (με ιστορία από το 1829) και στα Bαλκάνια. Στις συλλογές του διαθέτει περίπου 600.000 νομίσματα που καλύπτουν τον αρχαίο ελληνικό κόσμο, τη ρωμαιοκρατία, το Bυζάντιο, το δυτικό Mεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους, "θησαυρούς", ανασκαφικές μαρτυρίες, μολλυβδόβουλλα, μετάλλια και πολύτιμους λίθους - καταθέσεις δωρητών ή προϊόντα αγορών. 
Το Νομισματικό Μουσείο Αθηνών δημιούργησε μια διαδραστική εφαρμογή για παιδιά, που στόχο έχει την εξοικείωσή τους με τα σύμβολα που χρησιμοποιήθηκαν στα νομίσματα και την ιστορία τους.

http://www.nma.gr/kids.coins/app.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...