Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Γέφυρες χτίζουμε και... επικοινωνούμε

   Σήμερα στα πλαίσια του προγράμματος  επισκέφτηκε το σχολείο μας η εκλεκτή συνάδελφος κα Σοφία Κουρτίδου, εκπαιδευτικός στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων Θεσσαλονίκης. και ενημέρωσε τους μαθητές για το έργο του σχολείου, καθώς και για τον τρόπο επικοινωνίας στη Νοηματική Γλώσσα. 

 Στην ιστοσελίδα του σχολείου, στο ηλεκτρονικό λεξικό αναζητήσαμε διάφορες εκφράσεις για να συστηθούμε στους μαθητές του σχολείου και να στείλουμε τις ευχές μας.
  Με τη βοήθεια της κυρίας Σοφίας, τα παιδιά εκφράστηκαν στη νοηματική και μαζί  με χειλεανάγνωση προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τους μαθητές.

Κλείσαμε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη  τραγουδώντας το τραγούδι Διαφορετικοί, τονίζοντας όμως: Γέφυρες χτίζουμε, φράγματα γκρεμίζουμε και επικοινωνούμε.
       

Ευχαριστούμε την κα Σοφία για την πολύ ουσιαστική συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...