Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Γιορτή του Πολυτεχνείου


Πολυτεχνείο. Η λέξη που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ανατροπή της Χούντας των Συνταγματαρχών, που ηχεί ως σύμβολο στον αγώνα για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία.
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, το σχολείο μας τίμησε την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με την καθιερωμένη γιορτή που οργανώθηκε και παρουσιάστηκε στην αίθουσα Εκδηλώσεων  από τους μαθητές και τις μαθήτριες  της Ε΄ τάξης.
Μηνύματα όπως η αξία της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας αναδύθηκαν μέσα από τα τραγούδια και τα θεατρικά δρώμενα.. Γεμάτη η αίθουσα με μαθητές, δασκάλους και γονείς όπου παρακολουθούσαν την εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον.
Συγχαρητήρια στους δασκάλους και στους μαθητές και ιδιαίτερα στα αγαπημένα Πεμπτάκια του Ε2.
                                                  

  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...