Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες Ευχές από τους μαθητές του Π.Π. ΓΕΛ ΠΑ.ΜΑΚ

Χριστούγεννα θα πει αγάπη, προσφορά, γενναιοδωρία... και τόσα άλλα έγραψαν οι μαθητές της τάξης στα Χριστούγεννα των Αισθήσεων.
Εγώ θα συμπληρώσω πέρα από τα παραπάνω τη χαρά να μοιράζεσαι συναισθήματα, ιδέες και τόσα άλλα. Ξανθή,  σε ευχαριστούμε εγώ και οι μαθητές μου που μοιράστηκες μαζί μας την ιδέα σου να εμβαθύνουμε περισσότερο στη γιορτή των Χριστουγέννων. 
Χριστουγεννιάτικες Ευχές μέσα από τις δικές μας e-card
Τελικά είναι πολύ ωραία αυτή η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους και πιο πολύ ίσως η προσμονή. Μαζί με τα παιδιά γίνομαι και γω παιδί και ταξιδεύω κι ονειρεύομαι. Οι μαθητές έφτιαξαν και χριστουγεννιάτικες κάρτες (e-card) για να στείλουν τις ευχές τους σε καθηγητές και συμμαθητές. Οι κάρτες συμμετέχουν σε ψηφοφορία και η καλύτερη κερδίζει! Μπορείτε να ψηφίσετε και σεις. Από τους μαθητές μου και μένα: Καλές γιορτές!

Αν τα Χριστούγεννα λοιπόν ήταν μυρωδιά, εικόνα, άγγιγμα, ήχος, γεύση; τι θα ήταν;

Οι μαθητές του Π.Π. ΓΕΛ ΠΑ.ΜΑΚ ζωγράφισαν «ψηφιακά» τα Χριστούγεννα και τις ευχές τους, όπως εκείνοι φαντάστηκαν. Τώρα θα ήθελαν από εσάς να ψηφίσετε την καλύτερη κάρτα για τα Χριστούγεννα!

 Δείτε τις κάρτες στην κανονική τους  μορφή ακολουθώντας τα παρακάτω links και ψηφίστε
για την κάρτα που σας αρέσει περισσότερο στην  . . . .  Χριστουγεννιάτικη Ψηφοφορία μας  !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...