Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Διακρίσεις στη δράση "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ"



Κατά τη σχολική χρονιά 2016-17 συνεργαστήκαμε με  την Αλμπανάκη Ξανθή, με στόχο να διδαχθούν αποτελεσματικότερα οι περιοδείες του Απόστολου Παύλου ακόμα και σε μικρές τάξεις  Δημοτικού μέσα από ένα επιτραπέζιο ηλεκτρονικό παιχνίδι.


Η Ανοιχτή Εκπαιδευτική Πρακτική με τίτλο «ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠ. ΠΑΥΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» που υλοποιήθηκε στο Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκων Θεσσαλονίκης και υποβλήθηκε στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο οποίος διενεργήθηκε το διάστημα Μαρτίου - Οκτωβρίου 2018 στο πλαίσιο της Δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» της Πράξης «Ψηφιακό Σχολείο ΙΙ» «Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων» διακρίθηκε ως ΚΑΛΗ πρακτική.
 

Ακόμη κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017 μελετήσαμε στο πολιτιστικό πρόγραμμα τη ζωή στην Αρχαία Αθήνα  και ετοιμάσαμε  "Το βιβλίο της Αρχαίας Αθήνας"

H Ανοιχτή Εκπαιδευτική Πρακτική με τίτλο «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ» που υλοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκων Θεσσαλονίκης και υποβλήθηκε στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ο οποίος διενεργήθηκε το διάστημα Μαρτίου - Οκτωβρίου 2018 στο πλαίσιο της Δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» της Πράξης «Ψηφιακό Σχολείο ΙΙ»  «Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων» διακρίθηκε ως ΚΑΛΗ πρακτική.


Συγχαρητήρια από καρδιάς στους πρωταγωνιστές της Δ2 τάξης, τα αγαπημένα Τριτάκια, Τεταρτάκια και την εκλεκτή συναδέλφισσα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...