Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Ακολουθώντας τα βήματα του Απόστολου των Εθνών: συνδέοντας το χθες με το σήμερα

http://photodentro.edu.gr/ugc/r/8525/954?locale=elΣυνεχίζοντας την ενότητα των Θρησκευτικών "Ιεροί τόποι και ιερές πορείες" μιλήσαμε σήμερα για τα  ταξίδια με έναν σπουδαίο σκοπό στην Καινή Διαθήκη και συγκεκριμένα για τις περιοδείες του Απόστολου Παύλου. Γνωρίσαμε τις περιοδείες του Απόστολου Παύλου μέσα από τους διαδραστικούς χάρτες. 
Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το Φωτόδεντρο και με την ενεργό εμπλοκή όλων των μαθητών και μαθητριών προσπαθήσαμε να εμπεδώσουμε όσα διδαχθήκαμε μέσα από το εκπαιδευτικό παιχνίδι της Ξανθής Αλμπανάκη.



Μπορεί να υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διδάξεις ένα μάθημα, όμως αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι προσέφερε μια ευχάριστη εμπειρία, το ενδιαφέρον των μαθητών/τριών υπήρξε αμείωτο και τέτοιες δράσεις θα πρέπει να διαχέονται. Οι δύο ώρες που διαθέσαμε δεν ήταν αρκετές και θα το επαναλάβουμε ξανά και ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...