Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Με επιτυχία ολοκλήρωθαν οι δράσεις  στο σχολείο μας για την 1η «Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» Σκοπός των δράσεων να αναδείξουν την κοινωνική διάσταση, τη φιλοσοφία και τη δυναμική του Σχολικού Αθλητισμού στο πλαίσιο του σύγχρονου «Κοινωνικού Σχολείου».
Η μέρα ξεκίνησε με ομιλία του διευθυντή του σχολείου  με  τον θεματικό άξονα της ημέρας «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν περιοδικά ανά τάξεις αθλητικές δραστηριότητες, προβολές ταινιών, καλλιτεχνική – εικαστική – μουσική δημιουργία με συναφή θεματολογία και τέλος συζήτηση για τις έννοιες της βίας, του ρατσισμού και  του κοινωνικού αποκλεισμού.
Το παραγόμενο υλικό για τη διάχυση των δράσεων της ημέρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...