Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Εκδρομή στην Κρυοπηγή

     Την προηγούμενη  Τετάρτη παρουσιάσαμε την καλοκαιρινή γιορτή μας και την Πέμπτη βρισκόμουν ... στην Κρυοπηγή!! Χάρις  το συνέδριο της μαμάς μου πήγαμε όλοι μας διακοπές σε ένα πολύ όμορφο ξενοδοχείο το alexander the great!!! Βρεθήκαμε σε ένα πολύ ωραίο δωμάτιο και κατευθείαν πήραμε τον δρόμο για τη θάλασσα. Εκεί αρχικά καταλάβαμε πως έπρεπε να κατεβούμε μια πολύ μεγάλη κατηφόρα για να φτάσουμε στη θάλασσα όμως ακριβώς από δίπλα είδαμε κάτι που δεν υπήρχε ποτέ στα άλλα ξενοδοχεία. Ένα μικρό lift ανέβαζε όσους ήθελαν να φύγουν από την παραλία και κατέβαζε όσους ήθελαν να πάνε. Αφού διαβάσαμε τις οδηγίες μπήκαμε αμέσως μέσα και με αργή ταχύτητα το ''τελεφερίκ'' άρχισε να κινείται. Ενθουσιασμένες καθώς φτάσαμε στην παραλία πήγαμε αμέσως να βρούμε μια ξαπλώστρα και να ξεκουραστούμε. Εκείνη τη στιγμή είδαμε ένα φιλέ beach volley!!! Τρέξαμε να παίξουμε και επίσης καταφέραμε να πείσουμε τον μπαμπά και την μαμά. Μετά από ώρα παιχνιδιού μπήκαμε με λαχτάρα στη θάλασσα.Ήταν πανέμορφη! Γαλαζοπράσινα νερά, σχεδόν καθόλου πέτρες! Ήταν βέβαια λίγο κρύα αλλά αφού τη συνηθίσαμε ήταν τέλεια. Όταν βγήκαμε καθίσαμε λίγο και αφού κάναμε μπάνιο στο δωμάτιο φύγαμε για το φαγητό. Όλες τις μέρες το φαγητό ήταν πολύ νόστιμο! Αφού τελειώσαμε πήγαμε προς το δωμάτιο.Το απόγευμα αποφασίσαμε να πάμε να δούμε τα γήπεδα του τένις που υπήρχαν επίσης εκεί. Πήραμε ρακέτες μπαλάκια και τρέξαμε να παίξουμε! Περάσαμε φανταστικά εκείνο το απόγευμα κι έτσι συνεχίσαμε να παίζουμε καθημερινά. Την επόμενη μέρα αποφασίσαμε να πάμε στην πισίνα. Κατευθείαν εγώ με την Μαρία τρέξαμε να βουτήξουμε. Περάσαμε υπέροχα άσχετα αν το ρηχότερο ήταν το 2,10! Συνεχίζαμε να επαναλαμβάνουμε τα πάντα καθημερινά και περάσαμε πραγματικά ... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!

                                




1 σχόλιο:

  1. Φωτεινούλα, το ότι πέρασες φανταστικά φαίνεται και από το κείμενο και από τις φωτογραφίες. Εγώ χαίρομαι που έγραψες, αν και δεν έχουμε σχολείο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...