Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο μαγικός αυλός

Γειά σας παιδιά! Θα ήθελα να σας πω, ότι χθες έπαιξα σε μια παράσταση που λέγεται :<<Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ>>. Το θέμα αυτής της παράστασης ήταν, ότι τα ποντίκια είχαν κυριεύσει τα πάντα. Οι άνθρωποι δεν είχαν να φάνε. Έπειτα οι άνθρωποι έκαναν ένα συμβούλιο με τον δήμαρχο και συζήτησαν διάφορα πράγματα. Καθώς συζητούσαν ένας τύπος περίεργος μπήκε στη σκηνή και άρχισε να παίζει με τη φλογέρα του έναν περίεργο σκοπό.
 Αργότερα ο αυλητής, που ήταν ο περίεργος τύπος, τους εξήγησε ότι μπορούσε με τον μαγικό του αυλό να διώξει τα ποντίκια!!! Εκείνοι δεν τον πίστεψαν κι άρχισαν να γελούν! Σύντομα σταμάτησαν και αποφάσισαν να τον αφήσουν να δοκιμάσει και αν τα κατάφερνε θα τον πλήρωναν με 1000 ευρώ. Εκείνος κράτησε την υπόσχεσή του και έδιωξε τους ποντικούς, αλλά ο Δήμαρχος δεν τον πλήρωσε!
Για να εκδικηθεί ο αυλητής για την κοροϊδία έπαιξε με τον αυλό του έναν σκοπό και τα δύο κορίτσια τον ακολούθησαν σαν υπνωτισμένα! Μετά βγήκαν οι μαμάδες των δύο κοριτσιών και άρχισαν ν' αναρωτιούνται που είναι τα παιδιά τους!!! ΞΑΦΝΙΚΑ ο αυλητής εμφανίστηκε μπροστά τους, λέγοντάς τους ότι αυτός εξαφάνισε τα παιδιά τους, για να τους τιμωρήσει.Τότε αυτοί κατάλαβαν το λάθος τους, ζήτησαν συγνώμη από τον αυλητή, τα παιδιά τους γύρισαν πίσω κι έτσι έζησαν όλοι μαζί ευτυχισμένοι!!!
Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία και κρίμα που δεν ήρθατε κι εσείς. Εγώ πάντως πολύ το ..ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ και περιμένω πώς και πώς να παίξουμε αύριο και τη δική μας παράσταση!!!
                                                              ΑΝΝΑ





1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...