Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Έκθεση χειροποίητων κουμπαράδων!

Εχθές το απόγευμα πήγαμε με τους γονείς μου στο Βαφοπούλειο πνευματικό κέντρο. Οι Ελληνίδες blogger διοργάνωσαν μια έκθεση με χειροποίητους κουμπαράδες και όλα τα έσοδα θα πάνε στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης.
Αυτή είναι και η αφίσα της έκθεσης.

Η εκπρόσωπος του παιδικού χωριού μας μίλησε για το έργο τους, για τα παιδάκια που φιλοξενούν στα χωριά SOS και για τη σημασία του εθελοντισμού και της προσφοράς. Πολύ συγκινημένη, μας ευχαρίστησε όλους για την παρουσία μας και το ενδιαφέρον μας.
Η μαμά μου, η αδελφή μου και εγώ διαλέξαμε από ένα κουμπαρά και αισθάνθηκα πολύ περήφανη που τους αγοράσαμε!
Δείτε τι διαλέξαμε.



Ο δικός μου είναι ο μαύρος ο στρογγυλός με τη φουξ κορδέλα. Τον έβαλα στο γραφείο μου και όπως λέει και η μαμά μου, κάθε φορά που τον κοιτάζω θα μου θυμίζει πόσο σημαντικά πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε όταν νοιαζόμαστε για τους συνανθρώπους μας.
Όλοι οι κουμπαράδες ήταν πανέμορφοι, σας προτείνω να μην τη χάσετε αυτή την έκθεση!

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...