Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Οι άθλοι του Ηρακλή

   Σήμερα πήγαμε εκδρομή και παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση  που λεγόταν "Οι Άθλοι του Ηρακλή". Πήγε όλη η Γ' τάξη του Δημοτικού.
   Αυτό το θέατρο ήταν πολύ πετυχημένο. Οι ηθοποιοί έπαιξαν πολύ ωραία το ρόλο τους και δεν είχαν και μόνο έναν! Ήταν μόνο  δώδεκα άνθρωποι και υπήρχαν πολλά πρόσωπα. Είχαν ωραίες στολές ,πολλά ηχητικά εφέ και ωραία σκηνικά , επίσης χόρευαν. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι με απλά υλικά έκαναν αυτά τα μυθικά πλάσματα όπως:  το λιοντάρι της Νεμέας  το  παρίστανε ένας ηθοποιός  που φορούσε στο κεφάλι του ένα κεφάλι ψεύτικο λιονταριού, το ίδιο έγινε και για τον ταύρο της Κρήτης και για το ιερό ελάφι της Άρτεμης.Κάποια τέρατα ήταν λαστιχένια και κάποια γινόταν με πολλούς ανθρώπους όπως  η  Λερναία ύδρα. Το θέατρο ακολουθούσε τα γεγονότα από τη γέννηση του Ηρακλή μέχρι και τον θάνατό του.
   Όλα αυτά ήταν καταπληκτικά και έγιναν μ΄ένα  μόνο  διάλειμμα. Στο τέλος όλοι φύγαμε με πολλές , καλές αναμνήσεις!!!                                                                                                                        

1 σχόλιο:

  1. Ελενίτσα, καταπληκτικά!!!
    Πραγματικά η παράσταση ήταν ωραία και ξαναθυμηθήκατε τους άθλους και σίγουρα τους εμπεδώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...