Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Συλλόγου 2012

   Όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας οργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη χορωδία. Φέτος μαζί με αυτή τη χορωδία τα παιδιά της Στ' τάξης, έκαναν κατασκευές και τις πούλησαν στο παζάρι που έκαναν. Τα παιδιά όλου του σχολείου έφεραν κάποια παιχνίδια που δεν τα ήθελαν και τα πούλησαν εκεί πολύ φθηνά. Υπήρχαν επίσης κάποια γλυκίσματα ,μαρμελάδες, σοκολατάκια ... βιβλία, διακοσμητικά, παιχνίδια. Το κάθε παιδί έπαιρνε ό,τι του άρεσε. 
  Τη χαρούμενη όμως ατμόσφαιρα την έδωσαν τα παιδιά της χορωδίας. Έψαλλαν τα κάλαντα, τραγούδησαν για τον Αϊ-Βασίλη, μας θύμισαν τον Ρούντολφ το ελαφάκι. 
  Στη συνέχεια ακολούθησε διασκέδαση για τα παιδιά με κάποιους διασκεδαστές που έπαιζαν το ρόλο ενός ξωτικού και του Αϊ-Βασίλη. Τα παιδιά χόρεψαν και διασκέδασαν με πολύ χαρά. Στο τέλος ο Αϊ-Βασίλης έδωσε στα παιδιά που συμμετείχαν γκοφρέτες και βγήκαν φωτογραφίες μαζί του!
   Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά πέρασαν πολύ ωραία!!!

1 σχόλιο:

  1. Ελενίτσα, πολύ καλή η ανάρτηση! Χαίρομαι που περάσατε ωραία και διασκεδάσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...