Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Σχεδία στην πόλη

Σήμερα πήγαμε με τους γονείς και την αδερφή μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Άθωνος όπου η Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Σχεδία στη πόλη" γιόρταζε τα 12 χρόνια της.
Είναι μια εθελοντική Καλλιτεχνική Παιδαγωγική Ομάδα  που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2001, έχοντας ως αφετηρία την ανάγκη για συνεχή πληροφόρηση, εκπαίδευση και ανταλλαγή ιδεών καθώς και το ενδιαφέρον για δημιουργία πρωτότυπων καλλιτεχνικών δράσεων ευαισθητοποίησης για παιδιά και νέους.
Είχε διάφορους πάγκους με δραστηριότητες. Εμείς ξεκινήσαμε από τις κατασκευές με φθινοπωρινά υλικά, συνεχίσαμε με μαγειρική, πήγαμε στην κατασκευή μουσικών οργάνων και στο τέλος εξασκήσαμε το σημάδι μας ρίχνοντας κρίκους σε κώνους.
Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί είχε παιδιά με ειδικές ανάγκες, που τα έφεραν για να παίξουν και να διασκεδάσουν κι αυτά. Μόνο που δεν τα συνόδευαν οι γονείς τους, αλλά οι δάσκαλοί τους. Ήταν πολύ ευγενικά και πολύ πιο υπομονετικά από τα περισσότερα παιδιά που ήμασταν εκεί.
Μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα συμμετέχουμε και στις επόμενες εκδηλώσεις τους! 

1 σχόλιο:

  1. Μαρθούλα, τι καταπληκτική ανάρτηση!
    Χαίρομαι που παρακολουθείς τόσο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και μοιράζεσαι τις εντυπώσεις σου μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...