Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Tα σκουλαρίκια

Σήμερα όταν σχόλασα  από το σχολείο η μαμά μου με πήγε σε ένα μαγαζί για να τρυπήσω τα αυτιά μου. Όταν φτάσαμε εκεί είχα λίγο άγχος για το αν θα πονέσει. Η πωλήτρια  μου έδειξε πρώτα τα χρώματα. Εγώ διάλεξα το γαλάζιο. Υπήρχε και ροζ αλλά είχε τελειώσει. Μετά κάθισα σε μια ψηλή καρέκλα. Πρώτα έβαλε λίγο οινόπνευμα, μετά  σημάδεψε τα αυτιά μου με ένα στυλό και μετά τα τρύπησε με ένα πράγμα σα συρραπτικό. Εγώ πόνεσα πολύ αλλά μόλις κοιτάχτηκα στον καθρέφτη ήταν πολύ ωραία!

1 σχόλιο:

  1. Eλενίτσα, ήμουν σίγουρη ότι θα επέλεγες τα ροζ σκουλαρίκια. Φαίνεται και από το χρώμα της γραμματοσειράς που επιλέγεις. Και τα γαλάζια όμως θα είναι πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...