Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Παγκόσμια Ημέρα της ΓηςTo Doodle της Google, σήμερα είναι κινούμενο και απεικονίζει έναν πράσινο θάμνο που ανθίζει και είναι αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης που γιορτάζεται κάθε χρόνο - εδώ και 42 χρόνια, από το 1970, στις 22 Απριλίου.  Μάλιστα συνοδεύεται και από ένα χαριτωμένο video.
Εμπνευστής του εορτασμού αυτής της ημέρας ήταν ο Αμερικανός Γερουσιαστής Galylord Nelson, οραματιζόταν την προώθηση των ιδεών για την προστασία του περιβάλλοντος.  
Εκατομμύρια πολίτες συμμετέχουν στις εκδηλώσεις με στόχο να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια σε ένα πλανήτη που έχει  τεράστια προβλήματα όπως η υπερθέρμανση, η ξηρασία, η υποβάθμιση του θαλάσσιου πλούτου, η μόλυνση, η κατάρευση των οικοσυστημάτων και άλλα πολλά και τρομακτικά.

Πηγή:onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...