Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Σπουδαία παιδιά

Στην ενότητα των Θρησκευτικών "Σπουδαία παιδιά" προσπαθήσαμε να μπούμε στη θέση των προσώπων των βιβλικών αφηγήσεων και να παρουσιάσουμε τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις ιδέες τους.
Στη συνέχεια, μέσα από την καθημερινή ζωή εξηγήσαμε πώς το δώρο της ζωής είναι για όλα τα παιδιά και όλους τους ανθρώπους. Μιλήσαμε για τα παιδιά με αναπηρία, τα παιδιά που αγωνίζονται να βοηθήσουν τις οικογένειές τους, τα ασυνόδευτα παιδιά μετανάστες και πως όλα αυτά τα παιδιά έχουν δικαίωμα να χαρούν, να διασκεδάσουν και να παίξουν.
Τέλος, τονίσαμε ότι όλα τα παιδιά μπορούν να γίνουν  "σπουδαία" αν καλλιεργούν τα χαρίσματα και τις ικανότητες που έχουν και δεν τα παραπετούν ή δεν αρκούνται μόνο σ’ αυτά.
Κάθε παιδί έγραψε ένα χάρισμά του που του δόθηκε και τον τρόπο που το αξιοποιεί για να προσφέρει στην οικογένειά του, στους συνανθρώπους του και μας το παρουσίασε.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...