Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Άνθρωποι και μηχανές

Στην ενότητα της Γλώσσας "Άνθρωποι και μηχανές" μιλήσαμε για τις μηχανές του μέλλοντος και αποφασίσαμε να φτιάξουμε τις δικές μας. Την προσοχή των παιδιών τράβηξαν τα ρομπότ.
Το πρώτο ήδη ετοιμάστηκε και περιμένουμε και τα υπόλοιπα για να τα παρουσιάσουμε στην έκθεση που θα οργανώσουμε. 

Θέλετε να ξεφαντώσετε-μέρες που είναι-και δεν ξέρετε τον τρόπο; Μην ανησυχείτε. Η κυρία Ξεφαντούλα έχει την απάντηση. Οργανώνει τα καλύτερα πάρτυ για σας με πολλές εκπλήξεις. Καλέστε την κυρία Ξεφαντούλα για μοναδικές εμπειρίες ξεφαντώματος.
Χριστίνα Μ.

Η Ξεφαντούλα

Η Ξεφαντούλα
Τρέχετε όλη μέρα στη δουλειά και δεν προλαβαίνετε τις δουλειές του σπιτιού; Ο κύριος Σφουγγαρίστρας είναι εδώ για σας. Αναλαμβάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας.
Καλλιόπη- Νίκη- Χριστίνα Κ.

Ο Σφουγγαρίστρας

Ο Σφουγγαρίστρας
Λατρεύετε τα ωραία φαγητά και γλυκά, αλλά δεν ξέρετε πώς να τα μαγειρέψετε; Ο Μαγειρούλης είναι η λύση για σας. Μαγειρεύει για σας τα πιο νόστιμα φαγητά και τα πιο ωραία γλυκά.
Ελένη Ξ.
Ο Μαγειρούλης


Ο Μαγειρούλης
Το ρομπότ για όλες τις δουλειές. Καθαρίζει το σπίτι στη στιγμή και μαγειρεύει τα πιο νόστιμα φαγητά. Μην  τον αγνοήσετε. Είναι εδώ για σας.
Γιώργος Θ.- Δημήτρης

Ο Ρομποτοκαθαροσέφ

Ο Ρομποτοκαθαροσέφ
Το ρομπότ που μαγειρεύει και ταυτόχρονα εξοικονομεί ενέργεια. Προστατεύει το περιβάλλον και την τσέπη σας, αφού δεν δουλεύει με ηλεκτρικό ρεύμα. Προτιμήστε τον και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.
Άγγελος - Θοδωρής - Κωνσταντίνος - Ραφαήλ

Ηλιακός Μαγειρούλης

Ηλιακός Μαγειρούλης
Ο Παντελής ο Καθαριστής κάνει γιας σας όλες τις δουλειές εύκολα και γρήγορα. Παντελής ο Καθαριστής η έξυπνη λύση για σας!
Καλλιόπη

Παντελής ο Καθαριστής
Παντελής ο Καθαριστής

Τα ρομπότ της τάξης

Τα ρομπότ της τάξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...