Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

H ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ένα γλάρο να πετάει


Σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2015, η τάξη μας πήγε θέατρο.Είδαμε την ιστορία του γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει.Η παράσταση ήταν στο θέατρο Κολοσσαίον
Μία γλαροπούλα πέφτει θύμα της θαλάσσιας ρύπανσης. Πριν πεθάνει, δίνει το αυγό της στον καλό γάτο Ζορμπά και του ζητά τον λόγο του ότι θα κλωσήσει το αυγό μέχρι να γεννηθεί το γλαρόνι ,δεν θα το φάει και θα του μάθει να πετά. Ο Ζορμπάς δίνει τον λόγο του και τον κρατάει, κλωσάει το αυγό και μαθαίνει την Καλότυχη να πετάει. Είναι μια ιστορία για την αγάπη, την φιλία και την διαφορετικότητα! Η παράσταση ήταν πολύ ωραία!!!!  Ήταν συγκινητική και κάποιες φορές αστεία.                         Γράφει ο Σάββας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...