Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Η παράσταση της 25η Μαρτίου και η παρέλαση

    Στις 24 Μαρτίου εμείς τα παιδιά της Δ' τάξης και των τριών τμημάτων κάναμε μια παρασταση με τίτλο "Το μεγάλο μας τσίρκο" για την 25η  Μαρτίου. Δείξαμε την ιστορία της Ελλάδας από τα χρόνια της επανάστασης του 1821 μέχρι σήμερα. Έλεγε πολλά σοφά λόγια που πρέπει να τα θυμόμαστε. Η παράσταση δεν είχε πολλές αφηγήσεις και αντίθετα είχε διαλόγους γι΄αυτό δεν ήταν κουραστική για τα μικρά παιδιά και για όλους. Είχε επίσης μουσική, χορό, τραγούδι και μαζί με την χορωδια όλα αυτά γινόταν πιο ωραία. Εμένα μου άρεσε πολύ και παρόλο που έγιναν  μικρά λαθάκια, εμείς συνεχίσαμε να παίζουμε και πιστεύω  ότι τα καλύψαμε. Παρόλα αυτά εμείς απολαύσαμε  την παράσταση και ελπίζουμε  και όλο το κοινό.
   Η εορταστική επέτειος ολοκληρώθηκε  με την παρέλαση στις 25 Μαρτίου στην οποία πήρε μέρος και το σχολείο μας μαζί με τα άλλα σχολεία του Δήμου.






3 σχόλια:

  1. Ελενίτσα μου, πραγματικά η παράστασή σας ήταν υπέροχη! Συγχαρητήρια σε σας και στους δασκάλους σας!
    Και μια μεγάλη ευχή. Μόλις έκανες εκατό τις αναρτήσεις σου. Άντε και να τις χιλιάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε κυρία, και σας εύχομαι και η δική σας γιορτή να είναι εξίσου καλή με τη δική μας και ακόμη καλύτερη!!!!!!!!!
      Μάρθα

      Διαγραφή
    2. Μαρθούλα μου, σε ευχαριστώ! Σας καμάρωσα!!!!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...