Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Εκδρομή στην κατασκήνωση των προσκόπων

      Σήμερα πήγαμε μια ψυχαγωγική εκδρομή την οποία είχε οργανώσει από καιρό πριν το σχολείο μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς.
     Πήγαμε στην κατασκήνωση των προσκόπων η οποία βρίσκεται στον Χορτιάτη, σε ένα ψηλό βουνό.
       Ήταν ένας μεγάλος χώρος με απέραντο γρασίδι, χώρο φωτιάς και έναν χώρο που ήταν ένα μικρό θεατράκι που έπαιζαν θέατρο τα παιδιά που έμεναν στην κατασκήνωση.
        Η κάθε μία τάξη έπιασε τον δικό της χώρο και εκεί άπλωσαν τα χαλάκια που είχαν φέρει από τα σπίτια τους. Πρώτα βγάλαμε τα από τα σακίδια μας το φαγητό που είχαμε φέρει. Μετά αφού είχαμε φάει, μια ομάδα κοριτσιών κάναμε έναν κύκλο και αρχίσαμε να παίζουμε βόλεϊ με δύο μπάλες. Μετά από λίγο ήρθε η δασκάλα μας  και άρχισε να παίζει μαζί μας. Όμως, μετά από λίγο η κυρία μας είχε κουραστεί λόγω που δεν έπαιρνε ανάσα, επειδή πετούσε τη μία μπάλα και μετά από ένα δευτερόλεπτο της ερχόταν στα χέρια της η δεύτερη μπάλα. Μετά μας ήρθε η ευκαιρία να παίξουμε και με τρίτη μπάλα. Αργότερα, αρχίσαμε να παίζουμε στο απέραντο γρασίδι που υπήρχε εκεί. Λίγο αργότερα όλη η τάξη μαζευτήκαμε σε έναν χώρο και παίξαμε μαζί με την κυρία μας μήλα.
        Αυτή κατά την άποψή μου ήταν η ωραιότερη εκδρομή μέχρι τώρα που είχα πάει σε αυτά τα τρία χρόνια του δημοτικού.




1 σχόλιο:

  1. Μπράβο, Παυλίνα! Ωραία η περιγραφή! Πολύ καλή η εκδρομή, αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου αν είναι η καλύτερη. Έχουμε κάνει τόσα ωραία πράγματα αυτά τα τρία χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...