Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Παρουσίαση του βιβλίου "Ένα δέντρο μια φορά"

Σήμερα στο σχολείο παρουσιάσαμε κι εμείς το δικό μας βιβλίο <<Ένα δέντρο μια φορά.>> στους συμμαθητές μας και τους μαθητές της Α2 τάξης του σχολείου μας. Παρουσιάσαμε το βιβλίο μας σε ένα μικρό θεατρικό , ύστερα παρουσιάσαμε στην τάξη τις χειροτεχνίες μας .
Η πρώτη μας χειροτεχνία ήταν ένα δέντρο στολισμένο με χρυσόχαρτα,η δεύτερη χειροτεχνία μας ήταν ένα κάδρο που είχαμε ζωγραφίσει επάνω του μια πολιτεία και κολλήσαμε επάνω μακαρόνια, φάβα, κοχύλια, ρύζι, φακή  και χρυσόχαρτα απο σοκολατίτσες


και η τελευταία μας χειροτεχνία τυπώσαμε σελιδοδείχτες. και μοιράσαμε σε κάθε παιδί από έναν για να θυμούνται την παρουσίασή μαςΜόλις τελειώσαμε, όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και μας χειροκρότησαν. Στην παρουσίαση πήραν μέρος  η Άννα, η Ελπίδα, ο Ιορδάνης και η Μαρία Φ.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο, παιδιά! Πολύ δυναμική η παρουσία σας και καταπληκτική η παρουσίασή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...