Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

    Την Παρασκευή, στις 12 - 10 - 2012 κάναμε μια γιορτή με τον τίτλο ''Μακεδονικός αγώνας''. Σε αυτή τη γιορτή συμμετείχαμε και τα τρία τμήματα της τρίτης τάξης. Η προετοιμασία της γιορτής κράτησε μια εβδομάδα. Όλα τα παιδιά είμαστε ενθουσιασμένα.
   Μόλις μπήκαμε στην αίθουσα μας μίλησε η δασκάλα μας, η κυρία Χριστίνα για τα γεγονότα του Μακεδονικού αγώνα. Στη συνέχεια τέσσερις μαθητές από κάθε τμήμα είπαμε την ομιλία που μας είχαν δώσει οι δάσκαλοί μας. Αμέσως μετά είδαμε βίντεο με τους ήρωες και τα γεγονότα του Μακεδονικού αγώνα.Τέλος τα αγόρια τραγούδησαν το  παραδοσιακό τραγούδι "Μακεδονία ξακουστή"και τα κορίτσια της τάξης μας το χορέψαμε.
   Η γιορτή ήταν πολύ ωραία και τιμήσαμε τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για να ελευθερώσουν τη Μακεδονία.


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Φτεινούλα, χορέψατε σα γνήσιες Ελληνοπούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...