Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Επίσκεψη στο ΝΟΗΣΙΣ

Το σχολείο μας σήμερα επισκέφτηκε το κέντρο NOESIS και παρακολούθησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα "Δεινόσαυροι, οι γίγαντες της Παταγονίας" και "Eco Zoo Το πρώτο «ζωολογικό πάρκο στον κόσμο», χωρίς αιχμάλωτα ζώα!"
Αρχικά, στο κοσμοθέατρο σε μια τεράστια επίπεδη οθόνη  είδαμε την ταινία με τους Δεινόσαυρους. Με τη βοήθεια ενός παλαιοντολόγου, γνωρίσαμε τα μέρη όπου έχουν γίνει σημαντικές ανακαλύψεις και ταξιδέψαμε πίσω στον χρόνο για να δούμε αυτά τα φανταστικά τέρατα να ζωντανεύουν. Επίσης μάθαμε ότι, αν και τα περισσότερα είδη δεινοσαύρων έχουν εξαφανιστεί, κάποιοι από αυτούς βρίσκονται ανάμεσά μας ακόμη και σήμερα. Μπορούμε να τους δούμε εύκολα. Είναι τα πουλιά.
Στη συνέχεια ξεναγηθήκαμε σε ένα πάρκο όπου όλα τα ζώα είναι ρομποτικά, σε ρεαλιστική αναπαράσταση και διαθέτουν εντυπωσιακή κίνηση και ήχο.Πρόκειται για το μεγαλύτερο πάρκο ζώων στον κόσμο, χωρίς αιχμαλωσία ζωντανών πλασμάτων, που δεν απαιτεί σπατάλη ενέργειας, τροφών και φαρμάκων για τη συντήρηση και σωστή ανάπτυξή τους, δεν χρειάζεται νερό για την καθαριότητά τους και λειτουργεί χωρίς τη χρήση ανθρώπινων πόρων για τη φροντίδα τους.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...