Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Επίσκεψη στη Χ.Α.Ν.Θ.

Η Τετάρτη τάξη του σχολείου μας  επισκέφτηκε τη  Χ.Α.Ν.Θ. και συμμετείχε στο πρόγραμμα "Η Κλασική εποχή της αρχαίας Ελλάδας και ο Παρθενώνας 490-323 π.Χ." με στόχο τη γνωριμία των παιδιών με τον πολιτισμό και την τέχνη της Κλασικής εποχής της αρχαίας ελληνικής ιστορίας και ταυτόχρονα τη βιωματική εξερεύνηση της κεραμικής, ως μία από τις αρχαιότερες μορφές τέχνης.
Αρχικά, οι μαθητές/τριες παρακολούθησαν την παρουσίαση και γνωριμία με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Κλασική εποχή και ετοίμασαν μια αφίσα από ένα διάτρητο πρότυπο με την τεχνική στένσιλ, την οποία πήραμε και στολίσαμε την τάξη μας.
 
 

Στη συνέχεια στο Εργαστήριο κεραμικής όλα τα παιδιά, με την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας, έπλασαν και πήραν μαζί τους ένα αντικείμενο από πηλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...