Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Εργαστήρια Δεξιοτήτων - Δημιουργώ και Καινοτομώ

 
Σήμερα, ολοκληρώσαμε την τρίτη θεματική ενότητα των εργαστηρίων δεξιοτήτων "Δημιουργώ και Καινοτομώ" και την υποθεματική " Επιχειρηματικότητα Αγωγή Σταδιοδρομίας" με θέμα "Δημιουργία Διαφήμισης (ραδιοφωνικής, τηλεοπτικής & αφίσας)"
 
 
Αρχικά, είδαμε στο διαδίκτυο πολλές έντυπες διαφημίσεις, παρατηρήσαμε ποιο προϊόν διαφημίζεται και ποιο είναι το σλόγκαν και το λογότυπο της διαφήμισης και ετοίμασαν τις δικές τους αφίσες-διαφημίσεις.
Στη συνέχεια, ακούσαμε διάφορες διαφημίσεις, παρατηρήσαμε ποιους τρόπους χρησιμοποιεί η ραδιοφωνική διαφήμιση για να δείξει το προϊόν και ποιο είναι το σλόγκαν και το λογότυπο της διαφήμισης και τα παιδιά επινόησαν το δικό τους φανταστικό προϊόν και το προωθούν δημιουργώντας τη δική τους διαφημιστική καμπάνια.
Τέλος,  είδαμε τηλεοπτικές διαφημίσεις, εντοπίσαμε τα χαρακτηριστικά τους (το προϊόν ή η υπηρεσία που διαφημίζεται, ο τρόπος που προσεγγίζει τον καταναλωτή, το σλόγκαν, η μουσική, ο τρόπος της κινούμενης εικόνας κτλ) και τα παιδιά τις αφίσες των διαφημίσεων και τις ραδιοφωνικές διαφημίσεις τις μετέτρεψαν και σε τηλεοπτικές.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...