Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Χρόνια Πολλά-Καλή Χρονιά


Λίγο πριν τη δύση του 2017 και την αυγή του 2018 είθισται να γίνεται απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και να τίθενται οι στόχοι της νέας χρονιάς.  Oι σκέψεις μας για τη νέα χρονιά, αλλά και για εκείνη που φεύγει είναι πολλές.  
Πάνω από τις σκέψεις μας κρέμεται μια ασημένια ομίχλη. Καθώς διαλύεται η αχλή, στην απέναντι όχθη του μυαλού μας αναδύονται οι μνήμες και ξεπροβάλλουν πίσω από το ωχρό πέπλο της.
Αισθανόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας,  τους ήχους, τα γεγονότα…
Τα αφουγκραζόμαστε σαν μια κοντινή μελωδία, χωρίς να χρειαζόμαστε να τεντώσουμε τα αυτιά μας για να ακούσουμε όλες τις νότες. Όλοι αυτοί οι ήχοι συνθέτουν τη μουσική που διατρέχει τους δρόμους του μυαλού μας.
Αντιφατικά συναισθήματα, λύπη και χαρά, ελπίδα και αγωνία διαδέχονται το ένα το άλλο  περιμένοντας το νέο έτος. Η έναρξη κάθε νέας χρονιάς αποτελεί για τον καθένα μας μια ευκαιρία αυτοκριτικής και περισυλλογής.
Κάθε αρχή μας δίνει ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει, κάτι καινούριο θα συμβεί. Κάνουμε όνειρα, θέτουμε τους στόχους μας και ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν.
Πάνω λοιπόν στην αλλαγή είναι η ευκαιρία όλων μας να σταματήσουμε για λίγο τον χρόνο και να σκεφτούμε πραγματικά τι θέλουμε να μας φέρει η νέα χρονιά. Αγκαλιάστε την αλλαγή. Η αλυσίδα της ζωής είναι φτιαγμένη με αποχαιρετισμούς και καλωσορίσματα. Σε κάθε αρχή υπάρχει και ένα τέλος και σε κάθε τέλος υπάρχει μια νέα αρχή. Και όσο κοιτάς πίσω και δεν κοιτάς μπροστά χάνεις πολλά!
Υποδεχτείτε το νέο έτος με αισιοδοξία και ευχηθείτε δυνατά μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αγάπη, περισσότερα χαμόγελα, ευτυχία, υγεία, αφήνοντας τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σας.
Εύχομαι μόνο θετικές σκέψεις για τη νέα χρονιά. Αλλάξτε οπτική γωνία και τρόπο σκέψης με μια μεγάλη δόση αισιοδοξίας.
Προσδοκίες με πινελιές φρεσκάδας,  καλής διάθεσης και θετικής σκέψης!

Καλή χρονιά!!!
 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...