Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μυστικός κήποςΣήμερα 9 Φεβρουαρίου 2016 παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική θεατρική παράσταση στο Βασιλικό θέατρο. Η παράσταση <<Ο μυστικός κήπος>> ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.
<<Ο μυστικός κήπος>> είναι μια σπουδαία δουλειά με καταπληκτικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς και εντυπωσιακά σκηνικά.
<<Ο Μυστικός κήπος>> συμβολίζει τον αφρόντιστο εσωτερικό μας κόσμο,που όταν κοιτάμε μέσα του με αγάπη και αισιοδοξία, βρίσκουμε τρόπο να χαιρόμαστε, να μην φοβόμαστε και να αντιμετωπίζουμε όλες τις δυσκολίες. Είναι μια παράσταση γεμάτη τραγούδι και χορό. Είναι μια καταπληκτική δουλειά που δείχνει ότι πρέπει να διώχνουμε τις κακές σκέψεις μακριά.
Ο καλύτερος τρόπος να το καταφέρουμε αυτό, είναι η αγάπη και η φροντίδα προς τον συνάνθρωπο και τη γη που κατοικούμε.
Εμείς τα παιδιά πήραμε πολύ σημαντικά μηνύματα .Πρέπει να αγαπάμε και να φροντίζουμε τους φίλους και τους συμμαθητές μας. Να λέμε όμορφες, γλυκές κουβέντες που φέρνουν το χαμόγελο και τη χαρά στα πρόσωπά τους!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! 

Γράφει η Μαρίτα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...