Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

To B2 πάει θέατρο



Οι μικρές τάξεις (Α και Β) του σχολείου μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο θέατρο Εγνατία  για να παρακολουθήσουν την παράσταση  "Ο Ρομπέν των δασών" της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Μία παιδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους γεμάτη πλούσια σκηνικά, κοστούμια και εξαιρετικές χορογραφίες.
Ένας θρύλος που θεωρείται ο δημοφιλέστερος και γνωστότερος όλων των εποχών και που δεν είναι άλλος από τον Ρομπέν των Δασών. Τον Ρομπέν που μαζί με τη χαρούμενη παρέα του αγωνίστηκε για την ισότητα και τη δικαιοσύνη στη χώρα του. Τα' βαλε με όσους εκμεταλλεύονταν τους φτωχούς και τους αδύναμους. Έπαιρνε χρήματα από τους πλούσιους και τα 'δινε στους φτωχούς, έτρεφε τους πεινασμένους, έντυνε τους γυμνούς, ελευθέρωνε τους άδικα φυλακισμένους, στέγαζε τους ανήμπορους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...