Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Κατασκευή πανό με ευχές για όλα τα παιδιά του κόσμου

Σήμερα, αφιερώσαμε τη μέρα μας στα παιδιά όλου του κόσμου. Ειδικότερα, στην ενότητα της Γλώσσας  "Όλοι μια αγκαλιά" ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Στη συνέχεια, γνωρίσαμε τις εθελοντικές οργανώσεις, οι οποίες αποτελούν στήριγμα για την κοινωνία, έχοντας ως στόχο την παροχή ηθικής, οικονομικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε παιδιά που χρειάζονται οποιαδήποτε μορφή βοήθειας.  Κατόπιν, γράψαμε τις ευχές μας, επιλέξαμε τις εικόνες που θα τις συνοδεύουν και κατασκευάσαμε το πανό της τάξης με  τις ευχές μας για τα παιδιά όλου του κόσμου σε ένα λευκό πανί.
Τέλος, φωνάξαμε δυνατά τις ευχές μας για να τις ακούσουν οι ισχυροί της Γης, ώστε να έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου: σπίτι, φαγητό, νερό, ειρήνη, παιχνίδι, σχολείο, αγάπη και ό,τι άλλο χρειάζονται για να μεγαλώσουν σωστά.


 
 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...