Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Μέλι, το θαύμα της φύσης

Αποτέλεσμα εικόνας για μέλι το θαυμα της φυσηςΣήμερα η τάξη μας επισκέφθηκε τους "Μικρούς ήρωες", την Eπιστημονική ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων   και παρακολούθησε το εκπαιδευτικό  πρόγραμμα "Μέλι, το θαύμα της φύσης".
Τα παιδιά  μέσα από το πρόγραμμα τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν όλη τη διαδικασία παραγωγής του μελιού, να «καπνίσουν» την κυψέλη (χωρίς μέλισσες) με το καπνιστήρι, να βγάλουν από μέσα τα πλαίσια με της κηρήθρες, να κόψουν το κερί και να γευτούν αληθινή κηρήθρα!



Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με αθλητικές δραστηριότητες, κατάλληλα προσαρμοσμένες στην ηλικία τους, υπό την επίβλεψη καθηγητών Φυσικής Αγωγής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...