Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Καλό καλοκαίρι από το Γ2 και το Ε2

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Τι να πρωτοθυμηθώ; Στο τέλος της αναλογίζεσαι τι θα ήθελες να κάνεις παραπάνω και τι δεν έκανες. Αν με ρωτούσαν τι λέξεις περνούν από το μυαλό μου, θα τους έλεγα "χαρά",  "δημιουργικότητα", "νέες εμπειρίες". "Χαρά" γιατί είχα την ευκαιρία να μοιράζομαι με τους περσινούς μαθητές τις νέες τους εμπειρίες, όταν κάθε διάλειμμα μας επισκέπτονταν στην τάξη. "Δημιουργικότητα" γιατί και με τη νέα τάξη τολμήσαμε πολλά νέα πράγματα και προγράμματα. "Νέες εμπειρίες" όταν παρακολουθούσα παλιούς και νέους μαθητές, όπως σήμερα, να βρίσκονται μαζί τάξη και να περιγράφουν από κοινού τα συναισθήματά τους και να γράψουν τις σκέψεις  τους στον πίνακα.




Σκέφτεσαι τον εαυτό σου κάθε τέλος του χρόνου. Τι ήθελες να κάνεις παραπάνω και τι δεν έκανες. «Ήθελες να είσαι περισσότερο στον δρόμο να αποτυπώνεις στιγμές, ίσως!», σκέφτεσαι. Κάποιοι ίσως σε πουν «φωτογράφο δρόμου» μέσα σε πολλά άλλα, εγώ θα σε ονομάσω «συλλέκτη στιγμών» και η φετινή χρονιά είχε πολλές και έντονες!

Πηγή: https://frapress.gr/2016/12/liges-skepsis-gia-tin-chronia-pou-perase/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...