Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Οικογένεια Νώε

Η παράσταση που είδαμε σήμερα,  Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Βασιλικό θέατρο, η ιστορία της οικογένειας Νώε, ήταν μια εξαιρετική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.
Μέσα σε μια κιβωτό η οικογένεια του Νώε με τους δύο γιους, τις γυναίκες τους και τα δύο παιδιά τους, παρέα με δεκάδες ήρεμα και άγρια ζώα ταξιδεύει προς το άγνωστο και αγωνίζεται για την επιβίωση.
Στο ταξίδι τους παλεύουν με τα κύματα αλλά και με τα συναισθήματα τους. Συχνά διαταράσσονται οι μεταξύ τους σχέσεις. Συγκρούονται, θυμώνουν, ζηλεύουν, διαφωνούν, απογοητεύονται, αγαπούν, συμφιλιώνονται, αναρωτιούνται, ελπίζουν.
Είναι ένα έργο που καθρεφτίζει με χιούμορ τον κόσμο και τις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους, μέσα στην οικογένεια, τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και τα ζώα, την αξία της ιστορίας και πως διδασκόμαστε από αυτήν, γιατί οι άνθρωποι συγκρούονται και δεν επιλέγουν την αγάπη και τον έρωτα, αλλά φοβούνται και είναι μόνοι και γενικά καθρεφτίζει την ίδια τη ζωή μέσα στους αιώνες και τρόπο που αυτή αλλάζει και εξελίσσεται.
Μια υπέροχη παράσταση που μας διδάσκει πως να γίνουμε καλύτεροι και να αγαπάμε περισσότερο!!!

Γράφει η Μαρίτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...