Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Μια μέρα χωρίς παπούτσια-One day without shoes

H Ημέρα One day without shoes δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στα πολυάριθμα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει  η έλλειψη παπουτσιών στη ζωή των φτωχών παιδιών.
Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα είναι ο καθένας μας να πάρει την απόφαση να πάει χωρίς παπούτσια  στη  δουλειά του για να αντιληφθεί  πόσο σημαντικά είναι τα παπούτσια στη ζωή των παιδιών.
 Για ένα παιδί, ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να σημαίνει ολόκληρο τον κόσμο, να του αλλάξει την καθημερινότητα και τη ζωή.Με ένα ζευγάρι παπούτσια κάθε παιδί μπορεί να προστατευτεί από τραυματισμούς και μολύνσεις μεταδιδόμενες από το έδαφος. Επίσης μπορεί να πάει στο σχολείο, σε χώρες που χωρίς παπούτσια δεν θα του το επέτρεπαν. Είναι συγκινητικό αν σκεφτεί κανείς πως το One Day Without Shoes ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια σε μία πανεπιστημιακή εστία και τώρα γιορτάζεται από χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 
 Οι δράσεις μας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...