Στους μαθητές μου!!!


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε σαν άσκηση στα πλαίσια του προγράμματος Επιμόρφωσης ΤΠΕ Β' Επίπεδο. Με πολλή αγάπη μαζί τώρα θα το εμπλουτίσουμε με εργασίες, σκέψεις και εικόνες και ελπίζω να αποτελέσει τον αγαπημένο δικτυακό σας τόπο. Μέσα στις σελίδες του να ταξιδέψετε τώρα, αλλά και αργότερα για να κρατήσετε ζωντανά στη μνήμη σας όσα θα ζήσουμε μαζί αυτή τη χρονιά.

Το Σχολείο

Το Σχολείο

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Επίσκεψη στο Μουσείο Κινηματογράφου

Σήμερα επισκεφτήκαμε το Μουσείο Κινηματογράφου και παρακολουθήσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  "Η Ιστορία της κινούμενης εικόνας"
Με βιωματική δραστηριότητα ανακαλύψαμε την ιστορία του κινηματογράφου μέσα από ειδικές κατασκευές όπως τα πραξινοσκόπια, ζωοτρόπια, βερασκόπια. Στη συνέχεια στο χώρο του μουσείου, γνωρίσαμε την εξέλιξη των μηχανών, ξεκινώντας από την απλή εικόνα της φωτογραφικής μηχανής και καταλήγοντας σε ό, τι πιο σύγχρονο υπάρχει, τον τρισδιάστατο κινηματογράφο.  Τέλος, στο στούντιο εμπνευστήκαμε, χωριστήκαμε σε ομάδες και ετοιμάσαμε  τη δική μας κινηματογραφική παραγωγή με τίτλο "Η επίσκεψη στο στοιχειωμένο σπίτι". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...